Inkoop in beeld

Wat betekent werken voor gemeente Lansingerland? Wat houdt de vacature Inkoper en Inkoop adviseur in? Op deze pagina nemen we je graag mee in de inkoop- en aanbestedingswerkzaamheden vanuit gemeente Lansingerland. Heb jij de ervaring om met ons de volgende stap te zetten? Lees snel verder of kom eens op de koffie!

Inkoop en aanbesteden: bouwen aan toekomstig succes!

Jij zorgt voor
de juiste
maatschappelijke
middelen en
diensten.

Je werkt als Strategisch en tactisch denker voor jouw domein

Voor de rol van Senior Inkoop adviseur en Inkoper Samenleving ben je op strategisch en tactisch niveau aan het schakelen. Hoe ziet dit er in de praktijk uit en wat staat er op je te wachten?

Een greep uit de uitdagingen die op jou staan te wachten:

● Vrijheid binnen kaders voor optimaal resultaat: Binnen gestelde kaders neem je de vrijheid om tot het beste resultaat te komen. Voor jou zijn kennis, kwaliteit en kostenefficiëntie geen begrippen, maar werkwoorden.

● Diversiteit in projecten: Het sociaal domein is een groot gebruiker voor inkoopdiensten, denk hierbij aan jeugdzorg, WMO middelen of de uitvoering van verbijzonderde controles.

● Sleutelrol in adviseren en uitvoeren: Je onderhoudt nauwe contacten met vakafdelingen en hebt een cruciale sleutelrol in het adviseren en/of uitvoeren van aanbestedingen.

● Impactvolle aanbestedingen: Van bedragen tussen 70K en meerdere miljoenen. Zo kopen we bijvoorbeeld jeugd- en leerlingenvervoer in voor meerdere jaren. Gemeente Lansingerland werkt vanuit een inkoopkalender waarvoor we samen verantwoordelijk zijn.

● Sparren met inkoopexperts: Je hebt de mogelijkheid om te sparren met andere inkoopexperts, zo ben jij integraal onderdeel van je eigen domein.

Onze organisatie

Jij weet wat en waar er ingekocht moet worden. Als inkoper heb je beslissingsbevoegdheid vanuit het domein Samenleving. Zorg dragen voor een wetmatige aanbestedingsprocedure en het overbrengen van kennis naar jouw domein is je tweede natuur. Je bent de verbinder tussen hetgeen de vakafdeling vraagt en de markt kan bieden. Voorkomende projecten zijn:

  • Zorg voor Jeugd en Gezin;
  • Applicaties voor het sociaal domein; en
  • WMO Middelen.

Flexibel werken

Je werkt bij ons 32 of 36 uur, te verdelen over 4 of 5 dagen. Zo kan je kiezen voor één vaste vrije dag in de week of een kortere werkdag. Hiernaast werken we hybride, wat betekent dat je deels vanuit huis kan werken en je gebruik kan maken van een thuiswerkregeling voor de inrichting van je werkplek. Zo werk je flexibel en bewaak jij de balans tussen werk en privé.

Ga je voor duurzame oplossingen

Je staat stevig in je schoenen, weegt alle belangen mee en adviseert vanuit een toekomstgerichte visie. Zo denken wij bij gemeente Lansingerland na over de dag van morgen en daarna. Met jouw inbreng kopen we duurzaam en verantwoord in, want alleen dan maken we het verschil.

Kies je eigen ontwikkelpad

Of je nu de ervaren senior bent en inzet op je persoonlijke ontwikkeling of een starter en graag kennis opdoet van NEVI, bij ons geef je je eigen carrière vorm. Bij Lansingerland kies jij je eigen ontwikkelpad.

Kom jij langs voor de koffie!?

Met een dynamisch karakter van groot stedelijke uitdagingen en maatschappelijke betrokkenheid spelen er voldoende vraagstukken waar jij vanuit jouw rol aan kan bijdragen.

Uiteindelijk begint alles met een goed gesprek, zowel een inkoop traject als het begin van een nieuwe carrière. Ga jij met ons het gesprek aan?

Nadja Staverman – van Bodegom nodigt je graag uit voor een koffie moment!

Vacatures

Beleidsadviseur Jeugd

Maatschappelijke Opgaven € 3558 – € 5247 32 – 36 uur

nog 12 dagen

Teammanager Maatschappelijke Opgaven

Maatschappelijke Opgaven € 5561 – € 7325 36 – 36 uur

nog 19 dagen