Collega’s aan het woord

Hoe ervaren collega’s werken voor de gemeente Lansingerland? Wat betekent de functie? En hoe zijn zij hier terecht gekomen? Op deze pagina vind je het verhaal van Robin.

Iedereen bouwt mee aan de organisatie

Na het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat de organisatie de ambitie had om te gaan groeien. Recruitment was net centraal ingericht en moest nog verder ontwikkeld worden. Daar lag voor mij een hele mooie uitdaging!

Robin werkt als

Recruiter

Ik hoefde er niet lang over na te denken en ik ben met veel plezier, op interim basis, begonnen aan deze opdracht. Ik ben zelfs zo enthousiast over deze gemeente dat ik in dienst ben getreden.

Bij gemeente Lansingerland heerst een informele werksfeer, zijn de lijntjes kort en is iedereen heel behulpzaam. De burgemeester en wethouders zijn ook toegankelijk, ook met hen kun je een praatje maken bij het koffiezetapparaat. Dat is het leuke van werken bij een kleinere gemeente. Nieuwe ideeën worden gewaardeerd en je draagt echt bij aan het doel dat we als organisatie willen bereiken. Mijn tip: heb je geen ervaring binnen de gemeente-wereld, maar wel andere mooie werkervaring? Zeker solliciteren, want het gaat om het totaalplaatje.

Waar staat Lansingerland volgens jou om bekend? Ik weet inmiddels dat het een jonge gemeente is, dat de buitengebieden volop ontwikkeld worden en dat de glastuinbouw een belangrijke sector is! Het gemeentehuis is trouwens ook een heel mooie plek om te werken. Het is een open kantoor, met veel ramen. Dus dat we een transparante organisatie zijn, kun je daarom letterlijk nemen.

Hoe zet jij Lansingerland op de kaart? Door de juiste mensen een kans te bieden en de juiste mensen binnen te halen. Ik probeer zoveel mogelijk uit te dragen wat een leuke werkgever Lansingerland is!!

Onze organisatie

Robin werkt in het domein Bedrijfsvoering. Je kan bij ons werken in één van de drie domeinen. Lees meer!

Onze drie domeinen:

Ook interessant

Beleidsadviseur Jeugd

Maatschappelijke Opgaven € 3558 – € 5247 32 – 36 uur

nog 12 dagen

Teammanager Maatschappelijke Opgaven

Maatschappelijke Opgaven € 5561 – € 7325 36 – 36 uur

nog 19 dagen