Domein Ruimte & Economie

Waar werken de domeinen aan en wat zijn de uitdagingen? Hier lees jij wat het domein Ruimte & Economie voor jou kan betekenen en welke maatschappelijke impact jij kan maken.

Lansingerland ontwikkelt en groeit volop. Dagelijks bouwen collega’s uit domein Ruimte & Economie samen met partners aan een prettig woon-, werk- en leefklimaat voor haar inwoners en ondernemers.

Zo zet domein
Ruimte & Economie
Lansingerland op de kaart!

Investeren in bereikbaarheid en openbaar vervoer speelt daarin een belangrijke rol. Dat blijft niet onopgemerkt. Veel jonge gezinnen en bedrijven kiezen voor Lansingerland. Met de glastuinbouwsector hebben Lansingerland en het cluster Greenport West-Holland wereldwijd een belangrijke rol en positie op het vlak van moderne en vernieuwende glastuinbouw.

Samen met kenniscentra, zoals WUR en Delphy, en de glastuinbouwsector brengen we technologische, duurzame en innovatieve ontwikkelingen verder. Daarom is Lansingerland “Home of Horti Science”.

Domein Ruimte & Economie is een omgeving waar veel specialisten met verschillende opleidings- en werkervaringsachtergrond passen. Van vergunningverlener tot projectmanager van bijvoorbeeld de omgevingswet, van planeconoom tot projectleider sport, spelen & groen, van strategisch adviseur duurzaamheid tot medewerker buitendienst.

Onze organisatie

Domein Ruimte & Economie is vooral gericht op de buitenruimte en economische ontwikkeling van gemeente Lansingerland. Hiernaast zijn er nog twee domeinen. Lees meer over onze domeinen.

Onze andere twee domeinen zijn:

Ook interessant

Senior Inkoopadviseur

Juridische Zaken & Inkoop € 4211 – € 5997 24 – 36 uur

Senior Adviseur Duurzaamheid

Ruimtelijke Economische Strategie € 4211 – € 5997 32 – 36 uur