Domein Bedrijfsvoering

Waar werken de domeinen aan en wat zijn de uitdagingen? Hier lees jij wat het domein Bedrijfsvoering voor jou kan betekenen en welke maatschappelijke impact jij kan maken.

Het domein Bedrijfsvoering ondersteunt bij het realiseren van een goede dienstverlening aan onze inwoners. Waarbij zij het college van B&W, de directie en de organisatie ondersteunt.

Zo zet domein
Bedrijfsvoering
Lansingerland op de kaart!

Collega’s houden zich onder andere bezig met het informeren over ontwikkelingen in de gemeente, de toegankelijkheid van systemen, de procesoptimalisatie en de sturingsinformatie voor het bestuur en management.

Domein Bedrijfsvoering is een brede en diverse omgeving waarin specialisten werken met verschillende achtergrond qua opleiding, werkervaring en functies. Van inkoopadviseur tot jurist, van applicatiebeheerder tot financieel medewerker, van communicatiemedewerker tot bestuursadviseur, van secretaresse tot HR business partner.

Onze organisatie

Domein Bedrijfsvoering is vooral gericht op de interne organisatie. Hiernaast zijn er nog twee domeinen. Lees meer over onze domeinen.

Onze andere twee domeinen zijn:

Ook interessant

Senior Inkoopadviseur

Juridische Zaken & Inkoop € 4211 – € 5997 24 – 36 uur

Senior Adviseur Duurzaamheid

Ruimtelijke Economische Strategie € 4211 – € 5997 32 – 36 uur