Jouw carrièremogelijkheden

Werken voor gemeente Lansingerland betekent werken voor de inwoners en ondernemers van Lansingerland. Jouw bijdrage is altijd gericht op het verbeteren van de woon-, werk- en leefomgeving en met het oog voor de maatschappelijke impact. Werken voor Lansingerland is uitdagend: er zijn altijd veranderende omstandigheden en nieuwe uitdagingen om aan te gaan. Welke kansen dit voor jou biedt, lees je hier.

Wij bieden jou

 • Flexibele werktijden
 • Sociale en vriendelijke werksfeer
 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden
 • Werk dat er toe doet
 • Inspirerende werkomgeving
 • Veel ruimte voor initiatief
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Goed salaris en pensioenregeling

Mogelijkheden

Om jouw loopbaan binnen gemeente Lansingerland te starten, zijn er verschillende mogelijkheden. Maak kennis met onze vacante posities:

 • Vacatures
 • Stages
 • Inhuuropdrachten, onze samenwerkingspartner is Yacht Inhouse Services

Jouw ontwikkeling centraal

Gemeente Lansingerland stimuleert persoonlijke ontwikkeling. Binnen je functie, je team en organisatiebreed. De focus ligt altijd op beter worden, ontwikkelen en leren van eerdere situaties. Je krijgt hier alle ruimte voor. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan team overschrijdende projecten. Daarnaast maken we gebruik van talentanalyses en ontwikkelassessments. Eigenaarschap vinden we belangrijk. Met hulp en feedback werk je aan je ontwikkeling en carrière en tegelijkertijd draag je bij aan de groei en prestaties van het team, de ambities van de organisatie én lever je een maatschappelijke bijdrage.

Quote Robin: ‘Het geeft een kik als ik zie dat liefst 25 collega’s vorig jaar zijn doorgestroomd naar een nieuwe functie, waarbij ze allemaal een ontwikkeling hebben doorgemaakt.’

We ondersteunen je ontwikkeling

Om jou zo goed mogelijk te faciliteren bieden we ruime mogelijkheden. Hiervoor treden we met elkaar in gesprek over hoe wij jou het beste kunnen helpen bij je volgende stap. Dit doen we vanuit een natuurlijke gesprekscyclus en een doelstellingengesprek dat je per kwartaal voert met je leidinggevende. Concreet bieden wij jou de volgende middelen die jouw ontwikkeling kunnen ondersteunen:

 • het individueel keuze budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder het volgen van een training, cursus of opleiding die jouw interesse heeft;
 • het team ontwikkelbudget is bedoeld voor het volgen van trainingen om je verder te brengen in je huidige rol of – in afstemming met je teammanager- naar de gewenste functie.

In onze eigen Lansingerland Academie bieden we verschillende trainingen, workshops en cursussen aan. Het aanbod sluit aan bij de meest voorkomende opleidingsvragen. Van Excel tot een cursus projectmatig werken of een inhoudelijke workshop over duurzaamheid.

Met wie ga je samenwerken

Gemeente Lansingerland heeft een informele en collegiale werksfeer. Jouw bijna 450 collega’s staan klaar om je te helpen bij vragen, het vinden van de juiste weg of je te inspireren en eigen initiatief te nemen. De lijnen zijn kort, je kan collega’s makkelijk aanspreken en men staat open voor verbetering. Hiernaast hebben wij te maken met mooie uitdagingen die passen bij de grootstedelijke opgaven binnen gemeenteland. De werkdruk is hoog, maar je staat er niet alleen voor. Zo bouwt men binnen het ruimtelijk en economisch domein hard aan de groei- en gebiedsontwikkeling en werken de collega’s van het domein samenleving aan de sociale weerbaarheid en leefbaarheid van gemeente Lansingerland. Het domein Bedrijfsvoering draagt zorg voor een gezonde bedrijfscultuur en optimale randvoorwaarden om de werkzaamheden te verrichten.

Samenvattend vind je bij de gemeente Lansingerland:

 • uitdagingen met maatschappelijke impact;
 • diversiteit aan collega’s om mee samen te werken;
 • de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor wat jij belangrijk vindt;
 • korte lijnen met collega’s en andere teams om een gezamenlijk doel te behalen;
 • de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt;
 • een goede balans tussen werk en privé, 36 uur per week is ook 36 uur per week; en
 • de kans om jezelf te zijn als persoon en jezelf te ontwikkelen als professional.

Het werken bij de gemeente Lansingerland brengt een enorme sneltreinvaart in je ontwikkeling door de diversiteit aan werkzaamheden, verschillende mensen en verschillende belangen waar je dagelijks mee te maken hebt. Of je nu aan het begin, in het midden of einde van je carrière staat, Lansingerland biedt een passende uitdaging!

Feel fre to share a watermarked copy or ask the creator.

Arbeidsvoorwaarden

Gemeenten hebben een collectieve arbeidsovereenkomst. Daarnaast heeft de gemeente Lansingerland een aantal eigen regelingen. Aandacht voor de mens en een goede werk-privé balans vinden wij belangrijk. Een aantrekkelijk salaris passend bij je functie is ons uitgangspunt. Uitstekend functioneren, extra inzet of een bijzondere prestatie? Een prestatiebeloning behoort tot de mogelijkheden. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.