Domein Samenleving

Waar werken de domeinen aan en wat zijn de uitdagingen? Hier lees jij wat het domein voor jou kan betekenen en welke maatschappelijke impact jij kan maken.

Binnen domein Samenleving spannen collega’s zich dagelijks in om het verschil te maken voor de inwoners van Lansingerland met als doel dat zij goed kunnen meedoen in de samenleving.

Zo zet domein Samenleving

Lansingerland op de kaart!

Collega’s van domein Samenleving houden zich bezig met wetgeving en uitvoeringstaken die betrekking hebben op de samenleving. Van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) tot de Jeugdwet, van de Inburgeringswet tot de wet Verplichte geestelijke gezondheidszorg, van uitkeringsaanvragen tot handhaving. Een breed terrein dus, van zorg tot werk en van onderwijs tot inkomen.

Domein Samenleving is een omgeving waar veel specialisten met verschillende opleidingen en type werkervaring passen. Van data-analisten tot beleidsadviseurs Wmo, onderwijs en cultuur. Van consulenten participatie en vergunningverleners tot medewerkers servicepunt en juristen ondermijning.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen ons domein Samenleving? Bekijk onze vacatures!

Onze organisatie

Domein Samenleving is vooral gericht op de welzijn en maatschappelijke weerbaarheid van gemeente Lansingerland. Hiernaast zijn er nog twee domeinen. Lees meer over onze domeinen.

Onze andere twee domeinen zijn:

Ook interessant

Administratief Ondersteuner Participatie

Participatie € 2666 – € 3784 32 – 36 uur

nog 0 dagen

Adviseur Burgerparticipatie

Bestuur & Communicatie € 4211 – € 5997 32 – 36 uur

Verlopen