Collega’s aan het woord

Hoe ervaren collega’s werken voor de gemeente Lansingerland? Wat betekent de functie? En hoe zijn zij hier terecht gekomen? Op deze pagina vind je het verhaal van Danny.

Bezoekers een welkom gevoel geven

Drie jaar geleden ben ik bij gemeente Lansingerland begonnen, omdat ik het een mooie gemeente vind. Zelf woon ik in Berkel en Rodenrijs. Ideaal, want dat betekent dat ik op de fiets naar mijn werk kan.

Danny werkt als
Gastheer

Danny werkt als gastheer

Hoe ik hier terecht ben gekomen? Via een vriendin van mijn moeder, zij werkte al bij de gemeente. Grote kans dat je mij ziet, als je bij ons binnenkomt lopen, want ik ben één van de gastheren van de gemeente. Als gastheer ben je het visitekaartje van de gemeente. De variatie in mijn werk vind ik leuk én dat mensen je herkennen en dus een gezellig praatje met je maken.

Ik zet Lansingerland op de kaart door voor de bezoekers klaar te staan, een welkom gevoel te geven en te helpen. Het zit ‘m in de details. Een oplossing vinden voor een uitdaging, het uitdelen van een kleurplaat aan kinderen of het begeleiden bij het maken van een pasfoto. Ik heb de bezoekers wel echt gemist in de coronatijd.

Mijn vrienden vinden het gaaf dat ik bij de gemeente werk. Het mooie aan de gemeente Lansingerland als werkgever, is dat je je kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien. Waar je ook begint in de organisatie. Ik vertel hun dat ook. Misschien dat hierdoor ook meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij ons willen werken, net zoals ik. Mijn tip: informeer naar jouw mogelijkheden als mijn verhaal je aanspreekt. Wie weet, tot snel?!

Onze organisatie

Danny werkt in het domein Samenleving. Je kan bij ons werken in één van de drie domeinen. Lees meer!

Onze drie domeinen:

Ook interessant

Senior Adviseur Duurzaamheid

Ruimtelijke Economische Strategie € 4211 – € 5997 32 – 36 uur

Senior Adviseur GEO Informatie

Informatievoorziening & -beheer € 3558 – € 5247 32 – 36 uur